søndag 4. desember 2011

Jul i `Casa Latsia`

I påvente av å reise hjem til Valdres og julepynting, så forsøker jeg å skape litt julestemning her i Spania. Er i alle fall mye  natur å ta av sjøl om gran og furu må erstattes med litt andre tresorter.

GOD JUL skiltet mitt er en brukt terracottastein som jeg fant, skrubbet den fri for gammel sement, og var i kinasjappa og kjøpte bokstaver.  Ett sølvspraya eføyblad....  GOD JUL :)

Jeg er nok ganske tradisjonell med julepynting, men her nede har også jeg hivd meg ut i sølv og lyse farger, og liker det veldig godt.
Juletreet (hvis man kan kalle det det :)  er enkelt pynta, må jo spare den ekte julepyntinga til jeg kommer heim. Dro ut i bushen med sølvsprayboksen, fant en passende tørrkvist, og dermed var det gjort. Og med egendekorerte julekuler ble det slik jeg ville ha det.

Julekulene er dekorert med servietter
Englevinger har jeg skjønt at man må ha i år, og jeg fant denne her i Spania, er bare sååå nydelig.
Og her er mitt vesle juletablå
Og så gleder meg meg veeeldig til å komme heim til den tradisjonelle julepynten, og spesielt smånissene fra ungene var små (nå er de blitt 35 og 31 år gamle)


Vi du se mer advent og jul, kan du klikke HER og HER

Dette var min spanske jul, eller rettere sagt førjul i `Casa Latsia`. Og julekosen er med gode venner, god mat,  godt drikke og  julekonserter

Klem fra Inger

2 kommentarer:

 1. Så koselig, Inger! Likte steinen kjempegodt, virkelig fin!
  Ha en fin førjulstid!

  Klem, Marianne.

  SvarSlett
 2. Kjempeoselig. Ja takk begge dele sier jeg.. spanias varmegrader og god gammeldags nosk jul!

  <3 Tuuusen takk for skikkelig koselig kommentar! U made my day :o)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å kommentere innlegget :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...