lørdag 26. november 2011

Advent

Da er det endelig første lørdag i advent, men er ikke helt det samme å gå inn i advent og førjulstida i sol og varme. Snøen hører med på denne tida, men du verden så godt likevel.

Mine renoverte tomflasker er nå klare for advent. Som tilleggsstæsj har jeg spraya med sølvspray på eføyblader, samt litt snøspray på noen pinjekongler, og en en lyslenke dekker to dekorasjoner
Her har jeg også brukt eføy og sølvspray, og litt grønne kvister. Lyset har jeg også dekorert. Bruker krølltang, for den har jeg mest kontroll på. Og så har jeg på ett lag med decopagelakk. Gir en blank overflate. Konglene er naturlige, og lyslenka er bare stæsja rundt i fatet.


Englevinger måtte jeg også ha i år, og fant disse i en kinasjappe - ble kjempefine sammen med resten.

Fargen er litt misvisende, men de er i hvitt og sølv.Og slik ble helheten:

Buska til høyre vokser det masse av her. Jeg tok med sprayboksen ut i skogen.
og ga det en skikkelig omgang med sølv før jeg klipte det av
og tok det med hjem. Har bare satt det i oasis og pynta med kongler. 


Blir ikke advent og jul uten julestjerne. Pleier å ha masse julestjerner, men i år ble det bare en stor hvit, foreløpig....


Så nå er det advent i den spanske heimen, blir  nok mer etter hvert. Er skikkelig julete, men skal hjem til Norge i jula, og det gleder jeg meg til.

Ønsker dere alle en fin 1.søndag i advent.

Hilsen fra Inger

1 kommentar:

  1. Kan trøste deg med at det ikke er noe snø her hjemme heller! Og jeg bor helt nord i Tromsø. Skal praie butikkene etter snøspray til vinduene i morgen den dag!:) Takk for koselig kommentar=) Kos deg videre i adventa i sør i ditt koselige adventshjem. Englene va nydelig forresten!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å kommentere innlegget :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...