onsdag 4. januar 2012

Valdres, Valdres min eigen dal....

Har brukt noe tid på få laget meg en ny nettside for mitt lille firma. Har i flere år hatt ett firma som i sin tid lagde nettside, og som seinere har latt meg leie server etc... for en gruelig høg pris.

Hvorfor ikke gjøre det sjøl. Vi kvinner er jo vant til å måtte ta de tak som trengs, så også her. Jeg ble godt fornøyd. Jeg får formidlet det jeg skal.  Mangler litt finish, og oversettelse, men det kommer, det kommer.

Vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger. Både ris og ros mottas med takk.

Nettsida finner du her Valdres Fjellaktiviteter

5 kommentarer:

 1. Fin side du har laget:-)
  Gratulerer med kaffemaskinen. Den kommer du til og bli avhengig av:-)

  Klem Synnøve

  SvarSlett
 2. Hei :) Som du spør får du svar. Dette var en informativ og lettlest hjemmeside. Jeg ble fristet til å besøke dere! Men jeg synes det er litt masete/irriterende at alle bildene er hvite "skyggelagte" rundt. Flotte opplevelser dere tilbyr, da ser jeg også for meg god mat og kanskje en badstu, eller massasje i tillegg...dere kan kanskje anbefale langveisfarende et sted å overnatte++ Lykke til med turlivet! Hilsen en trønder i Lillehammer :)

  SvarSlett
 3. synes du har gjort en fantastisk jobb....virkelig flink er du!
  Gratulerer med kaffemaskin :-)

  klem tone

  SvarSlett
 4. Flott side, synes jeg!
  God informasjon og enkelt å finne det man vil!

  Ha en fin dag!

  Klem, Marianne.

  SvarSlett
 5. Så fin hjemmeside du har laget!! -og god informasjon, selv for en Valdresing ;-) Jeg visste ikke om dette, jeg!? -Og kunne godt tenkt meg å reklamert litt for deg... Så en link, ellerhvadetheter, til facebook hadde vært kjekt. Men jeg skal prøve legge den inn som link likevel:-) Du ser jo fort om det virker, hi hi:-) Og nå ser jeg at det er kjentfolk på siden din! -Men jeg tror ikke jeg kjenner deg, likevel..

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å kommentere innlegget :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...